Saturday, March 20, 2010

PEMBEKAL KEREPEK

Hai all...now saya dah really ingin meluaskan perniagaan company saya thru my blog...dulu ramai pelanggan suruh bisnes thru blog, but at that time tak terer sgt lagi...in fact, now pun x terer, but better and still learning...

okay, my company memang ada menjual PELBAGAI JENIS KEREPEK...antara kerepek yang dijual adalah seperti di bawah:







gambar atas : pelbagai jenis muruku...


Selain tu, ada jugak pelbagai jenis kerepek pisang...ada kerepek pisang biasa, kerepek pisang madu dan lain2..

Gambar sebelah ni is kerepek pisang madu. rasanya manis. sedap sangat2...antara yang mendapat tempahan paling banyak especially bila musim kahwin n perayaan...selain dari pisang bermadu, ada juga kepek pisang biasa...pisang biasa ni kira yang disagat n digoreng tu lah...ada juga setengah yg request utk kerepek pisang bergula, yang tu pun kita ada....just place the order and we make it...

Ada juga tempeyek...yang ni ada kecik, ada besar...bleh request nak yg
mana...tempeyek ni biasa la, ada ikan bilis dan kacang tanah...rangup sgt2...sesuai utk dimakan semasa perayaan, time kenduri kawen and makan kt opis pun boleh...hehehehe.....ni gambar dia kat sebelah yer...



Ok, kami juga ada jual kerepek ubi..mcm2 jenis yer..kerepek ubi biasa, ubi pedas, ubi macam2 la..bleh request yer...kerepek ubi ni pun ramai peminat nya...:)










ni pulak kerepek bawang...pun ramai peminat...












ni lagi gambar2 kerepek yang kami bekalkan...bleh la contact kalau berminat....


atas ni nama dia cakar ayam saya panggil...:)






macam2 lagi kerepek yang saya ada...sekiranya berminat untuk order, bleh order by :

tel : 013 5189848
e-mail : ifnaz_83@yahoo.com

PEMBEKAL juga dialu-alukan...harga boleh dirunding....jangan segan2 yer kontek saya....

adioss!!

1 comment:

  1. ifaz, boleh lokasi kat mane?

    Badrul dari melaka
    019-3211974

    ReplyDelete